Over ons

Bouwbedrijf Het Ambacht

Bij Bouwbedrijf Het Ambacht staan kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. We zijn een klein bedrijf, groot genoeg voor grote projecten een daarnaast klein genoeg voor korte lijnen en een persoonlijk contact.

We zijn op vele terreinen actief, van nieuwbouw tot onderhoud, tot restauratie en renovatie van een velerlei aan woningen en bedrijfspanden. Of het nu gaat om een dakkapel, een schuur of een complete woning, wij zijn van alle markten thuis. Bouwbedrijf Het Ambacht kent 3 verschillende werksegmenten; verbouw, nieuwbouw en onderhoud.

Jenne van Genderen is de hand achter al het vakwerk. Zijn passie is het realiseren van de droom van de klant. Sinds 1990 staat hij bekend als vakman, na jarenlange ervaring is hij nu in 2017 gestart met zijn eigen bedrijf.

Ambacht is het met de hand maken van producten en goederen. Anders dan bij industriële productie worden ambachtelijke producten elk per stuk met machines en handgereedschap gemaakt. Geen voorwerp is precies hetzelfde en heeft daarmee een uniek ontstaan. Wie ambachtelijke producten maakt, werkt met zijn handen”

 

Neem contact op met Jenne van Genderen via:
T –  06-55802760
E – info@bouwbedrijfhetambacht.nl

Contactformulier